OKULUMUZ ÇAYIROVA'NIN GERİ DÖNÜŞÜM ŞAMPİYONU OLDU

Şehit İshak Öztürk İlkokulu olarak, çevreye duyarlılık ve geri dönüşüm konularında gösterdiğimiz çabalarımızla gurur duyuyoruz.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Sıfır Atık Projesi kapsamında gerçekleştirilen okullar arası elektronik atık toplama kampanyasına katıldık ve başarıyla tamamladık. Çayırova ilçesinde en fazla elektronik atığı toplayan okul olmanın gururunu yaşadık.  29 Mart 2024 tarihinde, Derince Şükrü Aracı İlkokulu'nda gerçekleştirilen sıfır atık günü programında düzenlenen ödül töreniyle okulumuz adına ödülümüzü teslim aldık.

Bu başarı, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin çevre bilinci ve geri dönüşüm konularındaki çalışmalarının bir göstergesidir. Çevreye duyarlı bir geleceği inşa etmek için gösterdiğimiz çabaları daha da güçlendirerek sürdüreceğimizi taahhüt ediyoruz. Çünkü gelecek kuşaklara temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedefliyoruz.

30.03.2024 62

30-03-202430-03-2024