Şehit İshak Öztürk İlkokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ “Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, tüm öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime aklın ve bilimin ışığında, demokrasi ilkelerine ve insan haklarına saygıyla yaklaşan, erdemli insan olarak yetişmeleri, bilimsel düşünceye ve bu değerlere saygı duyabilen, hoşgörülü sevgi ve saygı kavramlarını uygulayan, samimi, dürüst, kendisini, ailesini ve ülkesini seven cumhuriyet değerlerini bilen ve gelinmesi için çaba içinde olan çağdaş düğünceye sahip bireyler yetiştirmek vizyonumuzdur.”

Misyon: MİSYONUMUZ “Milli eğitim temel kanununa ve ilköğretimin amaçları doğrultusunda, çalışanlarımızın ve öğrencilerimizin etkinlik ve verimliliklerini arttırmak, teknolojik gelişmeleri yakından takip etmek ve bağlı ürünlerini kullanmalarını sağlamak, öğrencilerimizin başarılarını en üst seviyeye çıkarmak için gerekli danışmanlık ve rehberlik hizmetlerini sunmak, veli ve çevre desteğini en üst seviyeye çıkararak eğitim-öğretim ortamlarını geliştirmek ve öğrencilerimizin kullanımına sunarak, öğrencilerimize ve çevremize en iyi şekilde katkı sağlamaktadır.”

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: DERS BAŞLAMA:08:50 DERS BİTİŞ:14:40
Isınma: DOĞALGAZ İLE
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitishakozturkio.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mah. Harman Sokak No.1Şekerpınar TOKİ ÇAYIROVA/KOCAELİ

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Okulumuz Çayırova İlçesi Cumhuriyet Mahallesinde Şekerpınar TOKİ Konutları içinde ve Deprem Konutları ile Göçmen Konutlarının bitişiğinde yer almaktadır.

Adres - Cumhuriyet Mah. Harman Sokak No.1Şekerpınar TOKİ ÇAYIROVA/KOCAELİ

Ulaşım Gebze´den her 10 dakikada bir Mutlukent tarafından ve E-5 den gelen araçlarla okulumuzun kapısına kadar ulaşım sağlanmaktadır. İzmit tarafından gelecek olanların ise Çayırova Yenimahalle Köprüsünde E-5 Şekerpınar hattını kullanan araçlara binmeleri gerekmektedir. Kartal tarafından ulaşım ise 133Ş numaralı otobüs ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 50 KM İLÇE MERKEZİNE 2 KM